Hestevelfærd, kvalitet, sikkerhed, glæde, kvalificeret og individuel undervisning og hygge er blot enkelte af nøgleordene for vores rideskole i Hillerød.

Vi kan tilbyde alt det, som andre rideskoler også kan tilbyde plus vores helt centrale og unikke koncept: SMÅ HOLD!

Hos os går hestevelfærd og korrekt indlæring hos eleverne forud for alt – og især økonomien – vi er sat i verden for at give børn og unge glæden ved at ride og omgås heste, og derfor ser vi stort på, at vi kunne tjene flere penge på at lave “masseproduktion”, og have store traditionelle rideskole hold.
Samtidig er vi meget opmærksomme på sikkerheden i forbindelse med ridning – og det siger jo sig selv:

Når man har mindre hold og voksne kvalificerede undervisere, så må sikkerheden alt andet lige blive bedre.

Hestevelfærden er som nævnt også vigtig for os, og derfor står alle vores rideskoleponyer i store bokse og kommer dagligt på fold.
Hver sommer lukker vi rideskolen i juli måned for at vores ponyer kan blive sendt på en velfortjent sommerferie, og nyde livet på store græsfolde. 
Vi tilbyder rideskoleundervisning på alle niveauer og for alle aldre. Småbørnsridning for de allermindste er et af vore specialer. Vi har haft ryttere helt ned til 2-3 års alderen, men anbefaler generelt, at børnene begynder at ride i 4-5 års alderen – alt efter deres fysiske og psykiske udvikling.

Vi afholder 2-3 gange om året ridestævner, hvor hovedvægten er lagt på rideskoleelever, bredde og de yngste ryttere. Mange af vores ryttere er flittige deltagere ved ridestævner i Frederiksborg Amt – og med særdeles gode resulater.

I er altid velkomne til at ringe til os på 24 94 56 14 for at bestille en gratis prøvetime. Og hvis den gratis prøvetime giver mod til mere, så er prisen heller ikke nogen hindring for at fortsætte med at ride.

Se priser her

Ridelejr med elever fra rideskole

Billede af Tina Dufour